Friday, January 04, 2008

One wish will almost come true... but just almost...

SAS will start flying to San Francisco! But from Copenhagen. And only three times a week...

Oh, well... you can't have everything you wish for... I'm happy for all Danish people in Northern California. Congratulations!

5 comments:

Annika said...

Jamen, Jacal! Det är väl rätt bra för dig också!!!?? Flyga direkt till cph och sen ta en kort flight till Sthlm...
Det gör ju jag från Washington. Funkar jättebra!!

Petchie75 said...

Jag tänkte precis samma sak som Annika! Och Kastrup är en mycket trevlig flygplats, tycker jag som skåning :-)

Anonymous said...

Och jättebra för oss som bor i Malmö. Så nu är det bara en kort flygning från San Diego till SFO och sen hem till Malmö. Perfekt! :)

Anonymous said...

Det låter ju bekvämt och bra för mig som bor i Oakland och har familj i Skåne. Fast senaste gången jag flög SAS (via Seattle) tyckte jag service och mat var halvdant. Planet var en sprillans ny Airbus iofs.

British Airways, KLM och Lufthansa har alltid varit bra tycker jag.

Mvh Mattias

JaCal said...

Annika - bäst är ju en non-stop flight... det vore lyx det... Men - kul i alla fall att västkusten har dykt upp - om inte annat finns det ju då andra alternativ på 1-stops flighter.

Petra - jag har faktiskt varit väldigt få gånger på Kastrup, stockholmare som jag är. Minns i alla fall att jag gillade den - massor med affärer och trevliga matställen.

Paul - ja, det blir ju helt perfekt! Synd att det inte var från S.D - det hade varit något för dig som flyger mycket!

Mattias - ja, det blir ju helt underbart - så mycket enklare med bara en flight. Jag har faktiskt hyfsat bra erfarenhet av SAS (bortsett från strul med seating, och barnvagnshantering). Maten har jag alltid tyckt varit bra - men jag jämför ju mest med United som är urusel... Brukade flyga KLM förut - det var mitt favoritflygbolag.