Wednesday, January 02, 2008

How can you resist this?

Ok, friends and family back home in Sweden! The dollar exchange rate hasn't been so low in ages, 2008 is going to be the perfect year to come visit us! Just get that ticket now!

Here are a few other good reasons to come visit:



(Thanks fellow Swedish-California alien Minten who had put this clip from YouTube on her blog)

8 comments:

Desiree said...

Yeah, tummen upp för Californien och för Sverigebesök till USA. Det finns ju massor att se och uppleva här. USA är så stort och har så mycket att erbjuda att det verkligen finns något för alla.

Anonymous said...

Wow ! bra reklam for California!

Den dar snow parken ska jag aka upp till med barnen nagon dag! Har inte tankt pa det stallet forut.
Tack for tipset!

Blir du utstirrad nar du gar med dina stavar ? Har annu inte vagat ta fram mina for att prova pa, vantar tills vi kan ga tillsammans.:) veronika

NETTAN said...

Jag kommer genast :)

//Nettan

Anonymous said...

Ja visst ser det härligt ut, de har verkligen lyckats med den reklamfilmen. Jag blir sugen på att åka till Kalifornien, fast jag redan bor här ;)

MrsW said...

Åh, jag skulle så gärna komma och hälsa på! Jag som aldrig varit i USA alls.
Men, en av nackdelarna med att vara UFO är ju att all semester går åt mer eller mindre till att besöka familjen, och vännerna därhemma.
Finns inte mycket utrymme för "egna" upptäckter, plus, vi har ju hela Asien nu vi ska täcka in, när vi ändå är här!
Men en dag, en dag kommer vi!

Nina said...

Hej!

Efter att ha presenterat mig på Annes blogg så fortsätter jag nu här. :) Jag skulle gärna vilja besöka CA någon gång, speciellt Yosemite National Park. Kan tänka mig att du har varit där ett par gånger! Vilken stad bor du i om man får fråga?

JaCal said...

Deisree - ja, det är oändligt stort och fullt av äventyr!

Veronika - det är ett bra ställe- lite dyrare än sno parken som ligger en bit tidigare - men de har pistade backar. Man måste vara där tidigt - typ vid 9-tiden. Jodå, visst tittar folk - men mer nyfiket... tror jag... ;-)

Nettan - bra!

Minten - japp! Jag såg den för något år sen- men visste inte att den fanns på YouTube förrän jag såg den hos dig. Haha - ja vi måste åka till Californien bums! ;-)

Watson family - ja, jag vet... för oss blir det ju inte direkt några Asien resor... eller Europa resor... vet precis vad du menar...

Nina - hej och välkommen hit! Yosemite är jättefint (men har faktistk bara varit där en gång). Har ett par bilder därifrån på min fotosida om du vill se (klicka på "California pictures" till vänster)!

Miss Marie said...

jag är varken vän eller familj, men jag kommer bra gärna och hälsar på! =) ser verkligen underbart ut!