Friday, August 24, 2007

Facebooking

Ok. So there is a hype about Facebook. And since I'm curious, I had to try it out. So now I have a Facebook profile. I mean 34 million users can't be wrong.

Can they??

Anyway, now I think I've gotten the basic hang of it. I even created my own group - for other Swedish aliens who live around my neck of the woods. So far only one member...

Me.


(If you would like to be my friend - I'm Ja (first name) Cal (last name...).

9 comments:

BritGirl said...

What? Don't tell me, me blog's gone out of fashion already!!
I've only just started it!!!

Cissi said...

jag är ju också medlem som du vet men jag har inte riktigt fattat vad som är så roligt. Jag försöker tycka det är roligt men det går inte så bra ;)

Petchie75 said...

Jag hade också svårt för att fatta vad poängen med facebook var i början, och kan inte påstå att jag blivit mycket klokare - men det är kul att kunna hålla kontakten med de vänner som man kanske inte har emailkontakt med så ofta. Men, man skulle ju kunna tillbringa dagar och nätter med att komma underfund med alla funktioner, grupper etc..
Kul att vi blivit facebook-vänner nu!

JaCal said...

Britgirl - haha - no... don't think so... we'll see how this Facebook thing goes.

Cissi - nä, jag är inte riktigt säker heller. Känns som ytterligare en yta att hålla ordning på och precis som du har jag ju redan två sidor jag uppdaterar. Men man måste ju prova och testa. Vi får se.

Petra H - ja, man kan verkligen ägna mycket tid. Nu tror jag dock att jag är klar med utforskande om hur jag vill ha inställningar etc. Vi får se - jag är ju lite halvanonym vilket ibland känns bra faktiskt.

Annika said...

Asså. OK. Skulle gärna gå med! Måste kolla in. Är det roligare än att blogga??? Har ju sett många som skriver om det...

JaCal said...

Annika - jag ville mest kolla hur det funkar när alla pratar om det. Tja... det blir nog så roligt som man gör det. Har man många vänner som är "aktiva" kan det ju vara ett kul/annorlunda sätt att hålla kontakt. Istället för individuella e-mail kan man skicka meddelanden och grunkor till varanda i samma interface liksom... Just nu är det ju väldigt hypat - det hänger nog på hur ens nätverk använder det. Jaja, om du gör en profil kan du få en "Friend" i alla fall! Och vi bloggare i USA har en liten egen "grupp" nu.

Desiree said...

Tackar så mycket för att du visade och tipsade om att lägga in sin blogprofil på facebook. Jag la in min där så får vi se vad det ger.

Toini said...

Jag har skaffat ett konto på facebook också, det är kul att prova nya saker, men svårt att hitta tid att uppdatera alla.

JaCal said...

Deisree - vassego! Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska använda Facebook... tiden vid datorn är ju ändå begränsad - måste klura ut prioriteringen.

T&T - japp - jag är nyfiken till naturen och måste bara testa! Men ja... TID!! När ska man hinna gå till gymmet - haha!