Monday, July 23, 2007

7.39 pm and +39C

It's half past seven and it's still +39 degrees outside... Opening up the windows is unthinkable tonight. It's going to be way past our bedtime before it's cool enough...

What did people do before air condition?

Maybe they emigrated to Sweden?

4 comments:

Desiree said...

Oj vilken hetta ni har. Här är det faktiskt ovanlig svalt just nu för att vara Alabama. Kl 9:00 hade vi 24 grader, hur skönt som helst. Rätt lagom faktiskt. Men det är ändå otroligt skönt att ha AC. Sköt om dig och drick mycket vatten om du ska ut i hettan.

JaCal said...

Desiree - ja, urk faktiskt. Visserligen inga 110F dagar - men "dygnet runt" varmt - och mer fuktigt än vanligt. Hinkar vatten under AC utblåset! ;-)

The Hanssons said...

Ja...det var nog det man gjorde när det blev för hett. Här i Ohio har vi sköna temperaturer...just nu. Luftfuktigheten är helt okej...ingen lider.
Jag tycker din blogg är skitsnyggt utformad och undrar nu lite nyfiket var du har hittat det snygga typsnittet på din rubrik? avslöjar du?
Jag skulle vilja gör min lite snyggar och mindre mesig.
Ha det gott over there

JaCal said...

Nika - tack för komplimangen! Har fixat och trixat en del (sysselsättning när man sitter inne och kyler av sig...) för att få till det som jag ville ha. Jag har gjort rubrikerna initialt i CorelDraw och sen i Paint.Net. Kommer inte ihåg vad typsnittet heter - satt och testade runt innan jag hittade något som jag gillade. Alla rubriker är sen .gif:ar.
Idag har vi molnigt här på fm, väldigt trevligt! De försvinner i eftermiddag tyvärr...