Thursday, January 21, 2010

Flying

I must say that so far my flying experience this year wasn't too bad. I gave myself a lot of time and braced myself for crazy security lines - but in the end - I can't say I felt any extra security at all. Maybe no terrorist flies from Zürich to the US? The planes were more or less half full and all my flights had boarding completed well before take off time, came in early and not once was my hand luggage searched extra. TSA had checked my bag between Washington DC and California (leaving their usual little white notice) - but my bags usually gets searched before my domestic flights (which always makes me pack my dirty laundry really nice...).

So - so far so good... My travels 2010 has only just started and it was a good start.

2 comments:

Annika said...

Fattar inte detta med dina inlägg...NU komme de alla i en klump, men grejjen är ju den att ditt sista inlägg från i dec har legat kvar som första inlägg precis hela jan.
Begriper det inte.
Det spelar ingen roll för mig om säkerhetskontrollerna är grundliga. DET var de minsann i KPH då jag for hem efter jul. Hellre det än...
Ja, på Dulles kollar de ofta det incheckade bagaget. Tror att de är inne i mina väskor varenda ggn jag flyger. Vet inte varför...
Hoppas allt är bra!

JaCal said...

Annika - det beror på att de publicerades i en klumpt... Nyårsinlägget skrevs i nyårshelgen precis som inlägget med det underbara paketet från Sverige - men sen så jobbade vi med den andra sidan så jag fick aldrig tid att hämta upp och fixa bilderna - så då fick de ligga som utkast. Sen blev det resor och jetlag och jag blev aldrig riktigt klar - förrän jag fick alla bilder på plats och publicerade. Hepp - massor på en gång i en enda klump.

Jag blev nästan lite förvånad att det var mer koll när jag åkte in - hade helt klart förväntat mig och mentalt förberett mig. Jag tror dessvärre att de nog aldrig kommer hitta alls - men det känns tryggt att så många på planet i december reagerade. Flyger helst med amerikanare omkring mig... Ja, tycker alltid att jag hittar vita lappar i min väska... gillar det inte - men vad kan man göra... Packar extra fint... ;-)

Jo, allt är bra - men det blev racer farts start på januari...