Tuesday, November 04, 2008

A big day

It's time - the end of a loooong election period. I'm in the heart of Washington DC and it's the only topic here. People walk around with "I voted" stickers and for once all the bar's TV screens are not only different sports channels but actually also news channels.

I'm heading over to House of Sweden, the Embassy of Sweden for election night together with my colleagues. We'll see how long we will be there until we will know the results. It sure is going to be an interesting night.

5 comments:

Anonymous said...

Jaha. Så var det klart. Vad ska man hitta på nu? Det har ju inte funnits annat än McCain, Obama, Palin, Obama, Palin, Palin Palin på senaste tiden...

Gå vidare med denna utmaning! Kolla in min blogg och fundera på dig själv för en stund. :-)

JaCal said...

Ewa - ;-) Ja, tänk så lungt det kommer bli nu. Ska kika in på din blogg - varnar dock för att jag fortfarnde ligger hjälplöst efter på så många fronter så jag kanske inte hinner i kapp riktigt... När är det jullov??

Anonymous said...

Nog för att det är bra att Obama vann, och det ska bli intressant att se hur det går nu framöver, men det första jag tänker på när jag ser den här bilden är huruvida det finns löpsedlar i USA eller inte. :D Det gör det inte va? När jag bodde där såg jag aldrig några iaf, bara tidningsautomater. Jag jobbar ju på ett tryckeri, och ibland händer det att jag trycker upp de där gula GT- och Expressen-löpsedlarna. Inte de dagliga, för de trycks på natten, men andra löpsedlar som sagt. Bara en kul liten detalj. :)

Jag har länkat till dig förresten. Gillar din blogg!

JaCal said...

Nina - nej, det gör det inte. Inte på samma sätt alls som i Sverige (eller i Europa väl...?) där det finns löpsedlar i tidningskiosker etc. Däremot finns det ju tidningsautomater i vartenda gathörn - och själva halva övre tidningen blir ju som en "löpsedel".

Dagen efter valet fanns det inte en tidning i hela Washington... helt tomt...

JaCal said...

Nina - glömde säga - tack, roligt att du gillar bloggen!