Wednesday, September 03, 2008

Toys in Old Town

One of my favorite stores in the Old Town in Stockholm is the toy store Kalikå. I always try to pass by on a quick lunch break when working in Stockholm. I like how they play with colors and forms and have all these "real stuff"-toys.

I bet my kids like that I try to pass by this store during my visits. On my last visit I found a really good doctor's kit, this time I found (schhhh) real carpenter jeans in kid's sizes. They're so cool!

4 comments:

Liz said...

Den ar nog min alsklingsaffar i hela Stockholm! (Och jag har inte ens barn...)

JaCal said...

Liz - jag kan gå runt och bara titta och känna - som en liten oas mitt i GamlaStan. Älskar Österlånggatan - sååå mysigt och ljusår från Västerlånggatans tingel tangel.

Liz said...

Nar jag var liten sa agde min mamma en affar pa Osterlanggatan (asiatiska antiker) sa jag var i Gamla Stan mycket, mycket. Jag mste verkligen tillbaks snart (det har gatt 3 ar!)

JaCal said...

Liz - ja, då har ju verkligen känsla för Österlånggatan. Vilken miljö att vara mycket i när man är liten - måste varit jättekul! 3 år - ja... här hinner det ju knappt gå 3 månader just nu... Inte utan att det skulle få gå lite längre - med den jetlag jag har just nu. Hua.