Sunday, September 21, 2008

Flying south

Today I took off for and arrived to San Diego. Kind of nice to leave the house and arrive somewhere the same day - and not have to change your clock - and no jetlag! I hardly know how to "only" fly domestic - I'm always on my way to Europe when flying...

I have never been here in San Diego, despite almost 10 years in California - and I hope I'll get a chance to see some of the city - and not just the hotel where I'm staying and attending a four day conference. It started today already - I had a total of six hours in a freezing conference room. Good thing I actually packed long pants and a sweater - because I'll need it big time... What is it with these Americans and their air condition...

I didn't take many pictures today - only a few of California from the air. But it was actually foggy and cloudy most of the way down south... but I got a flew glimpses of this beautiful state's coastline.

5 comments:

Anonymous said...

Välkommen till min stad :) Säg till om du vill ha tips på restauranger eller annat sevärt.

Anonymous said...

Jag blir så sugen på att ut och resa när jag läser din blogg!!

Annika said...

Jag tyckte mycket om San Diego när jag var där en ggn för länge sen. Hoppas att du också gör det!

Anonymous said...

Fina bilder från planet!

Jag undrar också varför de alltid måste ha så kallt!! Ibland håller jag på att frysa ihjäl på resturangen pga av den lågt ställda temperaturen, även då det är kallt ute!
Har hört att resturangerna vill ha kallt för då bestälelrna gästerna mer mat för att de fryser..
Hoppas du fåre n chans att besöka Old town i San Diego , där finns fullt med mysiga resturanger.

JaCal said...

Paul - vink vink! ;-) Jag måste komma tillbaka med mer tid - I like this place! ;-) Jag satt bredvid en surfingbräda på trolleyn idag...

Fransyskan - ;-) Prova San Diego - väääldigt trevligt!

Annika - ja!!! Det lilla jag har sett gillar jag skarpt!

Veronika - jag blir tokig på ACn... i ett av konferensrummen är det helt galet varmt. Jag kör med långärmad topp och kofta och långbyxor och boots med strumpor. På rasterna svettas man när man går ut i solen... Suck. Idag hann jag ner till downtown och Gaslight district - men hann inte Old Town (vad jag förstår det som - om jag fattat guideboken... men jag har knappt hunnit läsa...).