Tuesday, June 10, 2008

Soccer night

You can't be here in Sweden and miss that the European Championship in Soccer going on right now (or probably in any part of Europe).

So to feel really Swedish I spent the evening watching the game between Sweden and Greece (which Sweden won by 2-0!), the first game for Sweden in the tournament. Not that I watch American fotball too much (at all actually) when in California, but it was a actually a bit fun to watch some old fashioned soccer.

7 comments:

BritGirl said...

Yes we were all rooting for Sweden in this house! Woot!

aussiekicki said...

Vi sov gott (nja kanske inte med bökande barn) på söta örat när matchen spelades. Men i helgen kanske man kan tänka sig att ta en uppesittarnatt!

Annika said...

Och matchen visades här på ESPN2. Orkade inte bry mig om det hela. Om jag varit i sverige hade det nog känts lite annorlunda.

Sara said...

LOL för mig är det tvärtom. Hemma i Sverige lyckades jag alltid totalt ignorera allt som hade med sport att göra. Men nu när jag har en amerikansk make som alltid envisas med att lägga märke till alla bilder av sportevenemang som finns på aftonbladet när han går förbi så tvingas jag översätta vad det handlar om.

Desiree said...

Heja Sverige, jättekul. Det hela känns så avlägset här. Jag kollade inte matchen men hade kanske gjort det om jag hade varit i Sverige för det är ju mycket större där än här.

Anonymous said...

hi maam

thanks a lot for the pictures.
these are soooooooo beautiful.
at least i can feel that i am right there in Sweden.

regards.

JaCal said...

Britgirl - thanks!! Didn't go just as good on today's (Saturday) game...

Aussiekicki - jag hade nog inte sett i USA - men när det var här, och i vettig tid var det helt ok att se.

Annika - kan erkänna att jag faktiskt helt missat att det ens var EM innan jag kom hit.. så hade jag varit kvar i USA hade jag kanske helt missat...

Sara - haha - jag är glad att min make är rätt ointresserad - många kvällar vi slipper titta på fotboll... ;-) Sport-språket är nästan ett eget språk.
´
Desiree - ja, jag har itne sett något om det på de amerikanska tidningar jag läser online... en liten "intern europeisk affär"... ;-)

Anonymous - you're welcome! ;-)