Monday, May 05, 2008

REI

The night before I took off for my coastal weekend, I drove over to REI a few minutes away. REI is a outdoor quality gear/sports store. I'm not really an outdoor sports type of gal, but when I walk into a REI store, I almost wish I was... when you walk around you feel you have to take up mountain climbing or extreme kayaking... you almost feel... sporty...

Snap!

Anyway, I wasn't there for a camping tent or a triathlon bike - but a pair of good shoes for walking - in warm weather. And I added a fun cap from Life is Good and a REI rain/wind jacket. I ended up using these things a lot during my weekend. And I didn't even come close to a kayak or a mountain.

9 comments:

Saltistjejen said...

Ååååååå.... detta verkar vara en affär alldeles i min smak!!!! :-D
Jag ÄLSKAR outdoorbutiker!!! My God!
Om jag var stenrik vore det inte diamanter jag skulle förköpa mig på utan typ outdoor prylar, hahaha!!!

Jag ahr faktsikt också en life is good keps i samma färg som den på bilden! :-)
Och sådana där sandaler verkar sjukt sköna!
Kul att du hittade saker som du haft användning för trots att kajakerna och bergsklättringen inte varit första prio! :-)

JaCal said...

Saltistjejen - haha - ja, det är nog rätt affär för dig då. Kollade lite snabbt på www.rei.com men verkar inte som New York finns med... attans... ;-) Du får spana online. Om jag var rik skulle jag nog snarare förköpa mig på diamanter... eller böcker... ;-) Teva sandalerna är perfekta! Jag har problem med en fot och har haft hälsporre och är otroligt orolig att få tillbaka den - behöver bra skor om jag ska gå längre sträckor.

Anonymous said...

Jag alskar REI och Patagonia!
Tar med mig lite grejer darifran , nar jag aker till Sverige idag.

JaCal said...

Margoth - ha en härlig vistelse i Sverige!!

Ally said...

Haha, that's so funny. I took our friends from Stockholm to REI when they were here. They were excited how cheap stuff like that was here, I thought they were going to cry.

I like that store but then again I also liked http://www.naturkompaniet.se/ .

Isle Dance said...

Very cute! :o)

SweFlo said...

Åh dom skorna ser sköna ut! Har ett par ordentliga Teva sandaler, eftersom jag har problem med stortånageln och inte riktigt gillar skor som är stängda i tån. Fast på sistonde har det varit mest flipflops på promenader... Inte direkt tillräckligt med stöd där! Ska nog gräva fram Teva-sandalerna igen, de är ju faktiskt väldigt snygga med.

JaCal said...

Ally - Oh, that's right! Bummer - I should have asked you for the inside story on Santa Cruz. Didn't know until the last minute that I would be able to go - it totally slipped my mind! I sure would like to go back - I'll have to ask you more!

Isle Dance - thanks! I must have looked really sporty? ;-)

Sweflo - de är jättesköna. Jag behöver bra skor för ena krångelfoten - och de trekking skor jag har funkar inte i vår hetta nu. Så nu kan jag köra på med gående i dessa.

JaCal said...

Ally - (again...) - must be very confused - answered the wrong comment... anyway - I can only imagine how much cheaper these things are here. I have actually never been to Naturkompaniet, only passed by the store...