Thursday, April 17, 2008

$6040

No, that's not the cost of our new car.

It's the total price for taking the whole family to Sweden in May*. Now I know my European friends are complaining about the low fare airline Ryan Air, but right now, I wouldn't mind Ryan Air flying on California.

Oh, well.

I will take it very personally if the the weather in Stockholm between May 25 and June 30 is cold, gray and rainy. For that price we deserve perfect Swedish summer weather!

6 comments:

Saltistjejen said...

Ojojoj! Shit vad dyrt det blivit att flyga!!!!!!

Petchie75 said...

Opps, det var DYRT!! Förresten, vilken tidigt Sverigesemester för er - eller brukar ni åka hem i juni? De flesta verkar åka slutet av juni-augusti (men då är det säkert ännu dyrare!!).
Håller tummarna att det blir fint sommarväder, det är ju faktiskt rama lotteriet varje sommar...

Annika said...

Ja fy tusan vilket pris...Håller också på att kolla biljetter hem just nu. Det är skitdyrt...Men det ni får betala är ju helt enkelt svindyyyrt.
JA, JACAL!!! En fin sommar bara måste det bli!!
Hoppas att vi ses i sommarsthlm igen!!!

Anonymous said...

Hua, vad dyrt!!!
Vilket flygbolag aker du med och vilken rutt?
Jag har kollat priser i Maj och da jag har kollat har de legat pa runt $ 1000.00

Desiree said...

Ja det är verkligen inte billigt att flyga hem och det hjälps ju inte av att dollarn står så lågt som den gör. Jag ska hålla tummarna för att ni får fint sverige väder. Men tyvärr vet man ju aldrig då det gäller sverige.

JaCal said...

Saltistjejen - värdelöst att bo på västkusten ibland... inte blir det lättare av att bokningen är väldigt komplicerad vilket gjort att valmöljligheterna var små... suck.

Petra H - ja, det är tidigt - men jag jobbar i tre veckor innan midsommar. Funkar inte att åka juli/augusti då... då är det ingen på kontoret... Lite dumt - för vädret är ju ännu mer osäkert... och på tok för kallt för att bada...

Annika - ja, känns så suuuurt att de höjer priserna så rejält... United tar dessutom bort alla sina barnrabatter mellan maj och augusti...

Veronika - vi flyger United/SAS via Chicago - men vi är ju flera som flyger i omgångar (jag och barnflickan dit - men maken med oss hem) så det var en komplicerad resa att boka - gick inte vara flexibel med rutter och datum. Men men. Bara det blir fint väder nu...

Desiree - ja, hualigen vad dyrt... och nej, man vet ju aldrig med vädret. Även om det egentligen itne gör så mycket - när vi är tilblaka har vi ju typ 4 månader sol framför oss - så vi kommer få vår "sommar" vilket fall som helst.