Friday, February 15, 2008

A sunny and snowy day in Stockholm

Today was a clear and sunny day in Stockholm. And a snowy day. Within minutes the sun was gone for awhile and it snowed so heavy we couldn't see across the street. Only to clear up and be sunny a little later. Amazing! The sky was so beautiful!

5 comments:

Anna Malaga said...

Stockholm är vackrast i världen!
Stort tack till en proffsig utrikeskorrespondent ;-)

Saltistjejen said...

Mmmm, jag längtar nästan till Stockholm lite nu. Men egentligen älskar jag den staden allra bäst på vår och sommar!!!! Ojojoj, jag tror inte det finns någon stad som kan mäta sig med Stockholm en varm och solig sommar! Inte för mig iallafall.
Hoppas du har en riktigt skön Sverigevistelse!

Desiree said...

Finfina foton som alltid. Ha en underbar helg i Stockholm.

Annika said...

Men vad fint! TACK Jacal!! Jag hade gärna gått med dig där i snön och plåtat. Så ljuvligt!!
Finast i världen är Stockholm!

JaCal said...

Anna - japp! Utan tvekan! ;-) Tack själv - det var så lite så!

Saltistjejen - ja... på våren och sommaren är det fantastiskt. Ifs var denna "snöstorm" rätt häftig också. Fast glad att jag inte behövde gå ut.

Desiree - hann inte ta så många foton denna gång, trots att jag släpade kameran. Synd att jag missade när de snöade så mycket att det var helt vitt utanför fönstret en stund innan.

Annika - ja - det hade varit så kul! Kanske vi kan ta en foto-tur runt stan i sommar. Vore kul att titta på stan med en annan "alien" - se nya perspektiv!