Thursday, October 11, 2007

Pumpkin Patch

Today we picked up a couple of pumpkins at a local pumpkin patch. It's a great little place, cute and very neat displaces of all the pumpkins. We got five loaded to the car.

I brought my camera - here are a few pictures:

7 comments:

Isle Dance said...

Beautiful!

Annika said...

Vad trevligt! Jag hoppas att vi kommer ut till en pumpkin patch i helgen! Tycker det är så mysigt! Nu när vårt väder sist och slutligen har bestämt sig för att det ÄR höst!!!

Anonymous said...

Jacal, jattefina bilder! Snalla mejla mig och sag vart den ligger, vill sa garna aka dit!

JaCal said...

Isle Dance - it is! It's such a pretty place! I realized I took way to few pictures...

Annika - ja, det var kul! De har gjort det så fint. Var där med svenska skolan och det var smått rörigt med alla barn - så insåg när jag kom hem att jag tog för få bilder på alla fina "displays" de har gjort. Vi har också höstväder nu - kom fort. Ifs sol och så - men "höst" i luften och kallare nätter.

Veronika - you've got mail!

Desiree said...

Otroligt fina bilder. Jag ska försöka åka ut till en Pumkinpatch denna helg. Jag har blivit så sugen efter att ha sett dina, Annes och Monicas bilder att jag nu inte kan hålla mig.

Saltistjejen said...

Jättefina bilder! Ser så höstigt och mysigt ut!
Tog ni hem några pumpor också? Inför Halloween.

JaCal said...

Desiree - tack! Hann knappt ta några.

Saltistjejen - japp! Fem stycken - de ligger nu utanför entrén. Där får de ligga till Haloween - sen ryker de - sen blir det tomt på dekorationer tills efter Thanksgiving - då blir det julpynt! (till makens stora förskräckelse för det betyder att han måste klättra på taket...).