Thursday, September 20, 2007

Better Swedish online TV coming up

Sveriges Television, will start sending online TV with better streaming technique this fall - meaning larger window and better quality! Yeah! This will make it even nicer for us Swedish aliens to watch TV online. Maybe the annoying "buffering" problem will disappear...

For us with a computer connected to the TV in the bedroom (well, as in the living room... after all we do have a super geek in the house) I'm looking forward to add Swedish programs to my watch list this fall!

I'm really starting to like SVT a lot!

5 comments:

Desiree said...

Jippi låter toppen!

Anonymous said...

Ett tips som du säkert redan vet är att starta igång ett program på svt, sen direkt när det kört igång klicka på paus. Och återkomma efter kanske 15 min eller så då hela programmet laddats ner och tycka play. Då slipper man buffering var och varannan minut och kan se hela programmet i ett svep.

JaCal said...

Desiree - ja hoppas det!

Anne - japp - men det gör det mindre enkelt tycker jag - då ska man komma ihåg att sätta igång långt innan man ska titta... och ibland hjälper inte det heller. Vore så mycket trevligare om man bara kunde sätta igång och titta... Hoppas det blir ännu bättre nu! Tänk - för några år sen var jag så glad att TV3 hade lagt ut sina korta mini-nyheter online på sin sajt... det var det enda man kunde se... Haha!

Annika said...

LOVE IT!!!!!!!!!!!! Skitbra! Svt.se är så himla så himla BRA!! Vilken service som ger oss. Ibland tycker jag buffering har varit jobbigt, men ofta har det gått BRA utan ngra som helst hack.

Anonymous said...

Hej,
vi låg nerbäddade i sängen hela familjen och såg på Svensson och Svenssons och småskrattade lite gott. Vi har en släkting i Sverige som pappan i familjen liknar så mycket så det är riktigt skoj att se.
Vi är supergeeks alla 4 så här är det datorer i varenda rum, köket ha till o med två och alla har internet så här kikas det mycket på just svt. TV4 stödjer inte utlandstittande trots att vi betalde för det innan vi åkte, trist tycker jag.

Trevlig helg
Anna H