Tuesday, August 14, 2007

On the plane

I'm in the last row of the jumbo. Gosh my legs hardly fit (I'm a tall Swedish girl...)! Old plane. Only one movie screen up front. 30 something rows ahead. I rather be on a SAS plane... Oh well I got my iPod loaded as well as my computer. And a new book and new magazines. I'll do fine. And at least I am close to the restrooms.

5 comments:

Anonymous said...

Is it a smooth flight or has it bumped around a bit?
Don't tell me! You've been too busy reading to notice I expect!

Anonymous said...

Anonymous?!!! That was me...Miranda!
Silly computer!

Annika said...

SO damn glad it is not me flying!!! Efter x-antal timmar på SAS igår Sto-kph, kph-Washington är jag innerligt GLAD att jag inte är uppe i det blå idag!
Flygplan är så OBEKVÄMA...Men SAS är ju bra, det tycker jag. Om än obekväma. Antar att man ska flyga 1 klass för att få det någotlunda bekvämt.
LYCKLIG RESA!!!!
Förresten...bloggar du från planet??? Way cool!!! Vet att man kunde gå wireless på SAS förr, men vet inte om man kan göra det längre.

Desiree said...

Hoppas du får en bra resa och att allt går smidigt samt att baggaget kommer fram. Jag gillar inte de där omoderna planen. Nu när vi flög till Mexico åkte vi ett plan som var från 1986 dit och ett från 1982 hem. Nu är vi tillbaka välbehållna iallfall. Bra att du har ipoden, böcker och tidningar som sysselsättning.

JaCal said...

Miranda - it was bumpy but as I wrote later - I just fell asleep...

Annika - jo, det är trist att flyga. Jumbo flygningen var helt urusel. Men skönt att få lite egen tid... Nej, jag bloggade inte från planet. Eller, denna post skrev jag från flygplanet när vi stod vid gaten vilket vi gjorde länge (typ en timme). På SAS kunde man vara online förut - men de fic lägga ner.

Desiree - de sägs ju att de är helt ok - men det är inge kul att åka med dem - alla faciliteter är ju också så nedslitna.