Saturday, August 04, 2007

It's here!

The American version of the IKEA catalog 2008 just arrived this morning. With the newspaper. IKEA might be big here, but not as big as everyone getting the catalog automatically in the mail.

So the Husband read the newspaper at the breakfast table. I read the IKEA catalog.

7 comments:

Petchie75 said...

Det var snabbt - jag tror inte att Ikea-katalogen har kommit ut i Belgien än, och av någon konstig anledning har jag aldrig fått den automatiskt i brevlådan (andra får den, det vet jag) så jag måste alltid beställa den.
Det är alltid lika kul att läsa katalogen och se hur de inrett de olika miljöerna.

Fia said...

Tjoho! Då får jag min med snart!

Anonymous said...

Den kom till Stockholm bara häromdagen, sa mamma. Tror dock att jag får v'nta tills jag kommer hem, med tanke på att jag fortfarande inte haft tid att läsa julinumret av Damernas Värld som jag köpte../TT

Anonymous said...

Not fair! Wheres mine? Lol!

JaCal said...

Petra - här får man inte i brevlådan - och knappt ens om man beställer - är uppskriven på alla möjliga listor - men konstigt nog svårt att få hem den. Men i år, liksom förra året, kom den med tidningen (om man har tidningsprenumeration).

Fia - japp!Fast jag var lite halvbesviken - gillade förra året bättre - nu ångrar jag mig jättemycket att jag inte köpte de tyger jag stod och klämde på...

Tintin - haha - tur att den räcker ett helt år! Du är min idol...

Miranda - haha! It came Saturday morning with the paper.

Desiree said...

Åh jag väntar också ivrigt. Den har ännu inte släppts på IKEA i Atlanta men kommer snart. Sedan tar det väl några veckor till innan man får den hemsickad till Birmingham, AL eftersom de börjar med att dela ut den i Atlanta området.

JaCal said...

Desiree - det är så segt att få hem katalogen om man beställer den - tar VECKOR! Fast nu är det andra året i rad som vi fått den med morgontidningen... perfekt!