Thursday, June 07, 2007

28 minutes apart

6 comments:

Anonymous said...

Will you stop!!!
I am homesick for somewhere i don't even come from!!!
(Only joking, i love the pics!!)

Desiree said...

Härligt med två så skilda världar så pass nära. Kan inte bli mer perfekt.

Fia said...

Wow!! Underbara bilder, kan riktigt känna hur luften och dofterna skiljer sig åt också...Du har verkligen ett guldkorn i den där ön ni bor på i Sverige!!

Annika said...

HELT underbart!!!

Anonymous said...

Wow! Saget jag ocksa, underbart harliga bilder. Forsoker komma pa vad granden heter nu igen...Kanke pga av din blogg Jacal:) , har jag bestamt mig for att sommaren 2008 ska jag hyra ett hus i min skargardskomun dar jag ar uppvuxen och aka runt till dom andra oarna. Nar min man och jag var nykara kopte vi ett batluffarkort till alla skargardsbatar, da akte vi till oar som vi aldrig varit pa varken da eller nu. En av mina favoriter ar Uto och Grinda men alla har nagot speciellt.

JaCal said...

Miranda - seems you really have to go to Sweden now? ;-)

Desiree - ja, otroligt häftigt faktiskt - att det är så nära.

Annika - japp!

Veronika - Prästgränd är det på bilden - min favoritgränd - går öster om Västerlånggatan och där är många hus de äldsta i gamla stan, mycket lugnare än turiststråken. Åh, vad mysigt med båtluffarkort. Det har jag tänkt på att jag vill göra - men blev aldrig av under mina Stockholms-år. Kanske något för framtiden helt klart. Kul att jag inspirerat - det är HÄRLIGT i skärgården just nu - helt ljuvligt!!