Friday, February 16, 2007

Waiting for the brown car

My daughter thinks you gets packages from the lady in the brown car (ie the UPS delivery truck who happens to have a female driver in our area).

The brown car hasn't been here for awhile.

But now I've spent some time on Amazon, and hopefully we'll see it again a couple of time in the next couple of days. So convenient. Rain boots, a pair of crocs and a special moisturizer - all three things would take me hours to locate in stores, now it took me a half an hour in front of the computer.

Perfect!

3 comments:

Anonymous said...

jag blir ju så sjukt nyfiken, fast det egentligen inte alls spelar någon roll var du bor. jag har bott i Folsom, Sacramento i ett år och sen i somras bodde jag i Davis. Så tänker du avslöja?

Annika said...

Amazon I love!!! En av de bästa webb-sidorna---ALLTID kul när UPS dyker upp med paket!

JaCal said...

Annelie - jag är sjukt nyfiken av mig också - så förstår dig till fullo! ;-) Folsom = fängelse och Davis = universitet... ;-) Nej, jag tänker nog inte avslöja här (har inte riktigt bestämt mig hur detaljerad jag ska vara) - men om det brinner av nyfikenhet får du gärna maila - finns på jacalica snabel:a gmail.com

Annika - ja visst är det - jag har varit stort fan sen de första veckorna jag flyttade hit och åh, så det har vuxit.