Tuesday, May 12, 2009

View from a car


This is a view from our minivan, facing a parked car in the parking lot of Lowe's... 

6 comments:

Unknown said...

4 hjulingar är poppis i Frankrike oxâ men sâ pass stora bilar skulle aldrig fâ plats pâ vâra trânga gator. Behöver man verkligen ha en sân stor bil inne i stan förresten?

Annika said...

Jodå, dom där monstertruckarna är vidriga. Vår granne har en sån, och när han parkerat bredvid min Murano är det på guds försyn som jag backar ut. jag ser noll.
Varför har man en sådan där truck när man bor i en förort? SÅ töntigt...
GAAH!!

JaCal said...

Dosiss - ja, man hoppas ju att bilarna har 4 hjul även i Frankrike. *fniss*. Jag vet inte alls vad man behöver en sån stor bil till - nu är det här ju tagen i vår city som ju kanske inte kan gå under epitet "stan" direkt. Den här hade dessutom extra stora hjul...

Annika - tänk att man kan tappa bort en Murano på parkeringen (vi har ju en sån också) - den försvinner ju bland alla monsterbilar. Suck... Jag vet itne varför man måste ha en sån truck - så mycket jord och grejer kör man väl ändå inte? Jag har åkt en Nissan Titan en gång - var som att åka buss...

Unknown said...

Hi hi, stadsjeep menar jag ju förstâs. Svenskan börjar bli för dâlig.

Emma said...

Åh, jag blir helt pirrig av monster-bilar^^

JaCal said...

Dosiss - ;-)

Emma - ja, då är det här rätt land - haha! ;-)