Sunday, January 13, 2008

Lots of snow...

Last week's major storm over California sure dumped a lot of snow in the Sierras... Today we headed up the mountain for a day in the snow again.

That is a big, American pickup truck in front of us.... See the snow walls...


7 comments:

Isle Dance said...

Beautiful!

Annika said...

Jag vill också...

JaCal said...

Isle Dance - it was such a pretty day!

Annika - ja, där finns det snö så det räcker och blir över... ;-) Jag gillar dock att den är på avstånd... för dagsutflykter...

Desiree said...

Häftigt att ni kan åka upp i bergen och njuta av snön. Ser otroligt fint ut.

Anne said...

Mycket snö, man ser det tydligt när man ser vallarna på sidan av vägen. Vägen ser dock bar och i fint skick ut, är det så hela vägen upp? Kan man köra med vanliga däck hela vägen eller behöver man snökedjor i bilen (eller vinterdäck)?

Lullun said...

Åh, härligt. Nu längtar jag tillbaka till Canada (har inte varit i er del av USA men det påminner ju mycket om varandra som det ser ut som). Snömängderna har vi dock även här (kom jag på efter att jag tänkt efter lige *hihi*), men inte de härliga träden! :-)

JaCal said...

Desiree - japp - helt perfekt!

Anne - ja, det är faktiskt fina vägar - i alla fall i helgen. I-50 är ingen väg jag skulle vilja köra när det snöar dock... Snöar det är det snow chains som gäller - finns snow chains kontroll ställen längs med.

Lullun - ja - härliga träd är det - så stora!! Det var en sån vacker dag. Och så skönt att komma hem till sin snöfria stad sen... ;-)