Monday, January 28, 2008

I have almost cracked it

So, the Husband got us Blackberries. As in the phone/pda. Not the fruit. He has been hunting for something that would fulfill all his mobile needs and we've been through Palm Treos, Pocket PC Smartphones - and now we have Blackberries (and before that a bunch of different Nokias, still one of my favorite brands). He seems happy, and then so am I. I just make sure that what ever he installs on his, I install on mine and I should be good to go. The glory of having an in house geek. Having the same phone also makes things easier. Same chargers, same headsets etc. Makes it easier when leaving the house since these days you almost need an extra suitcase for all the cords and accessories to all the electrical stuff you can't live without.

There is even a Facebook application for the Blackberry. So now don't even have to leave my friends behind when leaving the house. Great. I think?

3 comments:

Desiree said...

Kul med en ny "leksak". Jag håller med om att det är väldigt praktiskt att både du och din man har likadana så kan man dela på alla extra prylarna.

Petchie75 said...

Tror att jag föredrar vanliga björnbär ;-) men jag kan förstå att det är praktiskt, speciellt om ni båda har samma modell.
Jag gillar inte att sätta mig in i ny teknik - har för första gången i mitt liv INTE en Nokia utan en Motorola - inte glad :-( Och ja, jag vet inte hur många laddare vi har nu för de olika mobiltelefonerna, kameror, etc etc.

SweFlo said...

Då kanske du är rätt person att få lite råd av? Maken har egen server på sin firma, en Windows 2003 och en Exchange Server 2003. Han behöver någon form av smartphone thing-a-ma-gig som kan synca med servern. Helst ska vi nog gp med Verizon, men det är inte så viktigt som att hitta rätt smartphone. Vi har blivit tillsagda att vilen som helst som kör Windows Mobile ska funka. Men jag undrar, han letar efter en smartphone som funkar så att när han kollar email på det hamnar inte en kopia i inboxen på PCn med. Han vill kunna vara säker på att smartphonen liksom tar platsen av PCn när han använder den. Är det möjligt? Han har en laptop med remote desktop som han använder, men en stor laptop är ju inte alltid praktiskt, och han behöver något mer portabelt. Jag vet inte om det hela makes sense, men det vore toppen om du eller maken har några tips om valet!