Wednesday, September 26, 2007

The Husband is home!

Not only is it nice to have some in the house one to scare off the burglars (if he would wake up...), but he brought a suitcase full of necessities.

19 comments:

Lotta K said...

Är det marabou gräddnougat där som man inte ser? Det är i alla fall min favorit. Och dubbelnougat. Om sanningen skall fram. Annars låtsas jag att jag gillar mörk choklad. Men finns det marabou är det ljust och fett som gäller. Det ser hursomhelst ut som om du kommer att klara dig några dagar!

JaCal said...

Japp! Gräddnogat! Försvinnande gott... Dubbelnogat - inte så tokigt det heller. Slår man ut min godis konsumtion på ett år är den nog väldigt låg. Men i perioder efter någon har kommit från Sverige peakar den rätt rejält... ;-)

Anonymous said...

IKEA here I come even though they don't have magasines and books in swedish. Your husband has earned a big welcome-home-hug!

Dosiss

JaCal said...

Oh, yes he does! Even though everything in the picture is from my "order list"... except the DN... I even ordered the books through Bokus and had them sent to my in-laws, not trusting him to get it right - haha!

Anonymous said...

Awww! Thats better than flowers! Wow!
Did u remember to hug him or lunge for the suitcase! Lol!

Robbi & Helen said...

Jag vill oxå ha!!! ;)

Cissi said...

åh varför tittade jag in här :( Gud så sugen jag blev!! Vilken man du har!
Nu längtar jag hem till min marabou daim inköpt på ikea ;)

Petchie75 said...

Åh, det måste ha varit nästan julafton för dig!!
Jag äter mycket godis när jag är hemma, svenskt lösgodis - mums! men i Belgien blir det inte mycket, de är så dåliga på godis, européerna (förutom kanske choklad då ;-)).
Jag ser framemot lite mer bok- och tidningsshopping när jag åker hem om två veckor.

SweFlo said...

Jag vet vad du menar med att godiskonsumptionen går upp då man/någon kommer från Sverige, helt klart! Åh vad avundsjuk jag blir nu! Jag har en herrgårdsost kvar och massor av olästa svenska böcker, men godiset är för änge sedan borta... Men snart är det jul och dags för julpaket från Svedala, hurra!

Annika said...

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Men GUD!!! Nu är jag så avis så jag vill skrika!!! Lyckost dig!!!! LYCKOST!!! Vila mys-mys stunder du harframför dig nu! Tidningar, böcker och godis!! Åsså ost!!! Underbart!!!

Och du, vad skönt att ha maken hemma...Pust!!

Miss Marie said...

nu blev jag helt plostligt jattesugen pa marabou mjolkchoklad! varfor har IKEA bara marabou daim utomlands (iaf i England)? Fattar dom inte att det ar mjolkchoklad o nougat vi vill ha... :)

Anonymous said...

Vet vad du kommer gora idag.:) Skont att maken din ar hemma igen, hoppas han ahde en trevlig trip!

JaCal said...

Britgirl - I took the suitcase since these days I'm number two in the hugging-line...

Robbi&Helen - ja, en sån "laddning" går inte av för hackor... Vi får se hur länge det räcker...

Cissi - jo. Fast som sagt - beställningslistan hade jag skrivit själv... Fick en DN utöver listan... ;-)

Petra H - äter faktiskt sällan godis här också - gillar INTE amerikansk choklad. Och det är för det mesta maken som handlar och han äter ännu mindre goids än jag. Ska bli roligt med lite böcker på svenska!

Sweflo - ja, den varierar väldigt... i somras åt jag jättemycket - men gick ner i vikt - för jag gick ju överallt...

Annika - ja, så skönt att han är hemma. Väntar på mina andra tidningar jag prenumerar på vilken dag som helst... så många stunder med svenska tidningar blir det. När jag åker i oktober ska jag ladda upp med inredningstidningarna...

Marie - nämen - har de bara Daim?? Vi har fortfarande kakor - men rullarna de hade förut har försvunnit. Nu har de sin egen mjölkchoklad.

Veronika - haha! Synd bara att jag jobbar hela dagen idag - men lite choklad som sällskap kan man ju alltid ha! ;-) Dags att ta en fika på Borders igen - så har jag tidningar OCH en chokladkaka!?

Desiree said...

Åhhhh, lylos dig Jacal. Jag sitter här och dregglar över ditt foto och känner jag vill också ha! Hade du bott i närheten hade jag rusat över till dig nu bums.

Anonymous said...

Det borde vara böter på såna här bilder och inlägg :)
Osten...Åhhhh. Och tidningarna. Och GODISET. Dukat, mums mums. Och böckerna. Undrar förresten hur den där Anna Gavalda-boken är. Tillsammans är man mindre ensam var ju väldigt bra.
Hur som helst, din make är en riktig hjälte!
Haha, fick han det största välkomnandet och uppskattningen eller grejerna han släpade hem :)
Hade han en lyckad Sverigetripp, tyckte han det kändes konstigt vara i Sverige igen (jag har fått känslan han åker mer sällan än du, så det kanske var ett tag sen han var över)

JaCal said...

Desiree - du är så välkommen så! Fast du får skynda dig... svensk choklad går åt som smör i solsken! ;-)

Anne - ;-) Lovar att rapportera om boken - tyckte mycket om Tillsammans-boken - var nyfiken på den här och tänkte att jag lika gärna kunde läsa den som svensk översättning som engelsk. Han var mest jetlaggad och satt och halvsov när jag dregglandes packade upp väskorna... ;-) Tittade precis på kartan - det tar enligt GoogleMaps 9 timmar med bil att köra hit. Om du sätter dig i bilen nu är du här vid 8-tiden i kväll. Ska nog finnas lite kvar då! ;-) Det var ärligt talat mest stressigt för maken i Sverige - han hade jobb, brölloptals förberedlser, bröllop, reunion, mer jobb. Men jo, han åker mer sällan. Detta var första gången sen december 2005.

Fia said...

Åh.....nya marie Jungstedtsboken....Svart Stig är knoooonbra...håller med att såna här bilder är straffbara att lägga ut...jag struntar i coh för sig i godeiset (kan kosta på mig det då jag inte ser någon lakrits..) men böckerna och tidningarna...Suck...hur många timmar är det att köra från Duluth?

veronika said...

Jacal, jag tar gärna en fika på Borders igen, nu mer än gärna..:) Så får jag kika lite i dina tidningar ! Hör av dig!

Unknown said...

Behöver du ett brådskande lån för att lösa dina ekonomiska behov, erbjuder vi lån från $ 5,00 till $ 100,000,000 Max, vi är pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska, med 100% garanterat lån ger vi också (euro, pund och dollar). Räntesatsen för alla lån är (2%), om du är intresserad, kom tillbaka till oss. Genom (scottlesfinancialcompany@gmail.com): Tjänsten tillhandahålls inkluderar: * Hemförbättring * Lån Uppfinnare * Skuldkonsolideringslån * Företagslån * Personliga lån. Kontakta oss via e-post: scottlesfinancialcompany@gmail.com