Thursday, August 30, 2007

Walking the streets

We're on our way back to the car. Weather is perfect in the city. There is a breeze here! Nice!

3 comments:

Desiree said...

San Fransisco är verkligen en härlig stad. Åker ni dit ofta? Ligger det långt från där ni bor? Toppen att ni fick helt perfekt väder.

Anonymous said...

Hejhej, Vad roligt att känna igen sig, jag brukar alltid kila in på Old Navy precis där på andra sidan gatan när jag är i SF!

Härligt att ni hade gott väder också, här nere i cupertino står luften helt stilla idag känns det som. Jag måste säga att jag verkligen uppskattar din blogg också, alltid rolig och intressant läsning!

JaCal said...

Desiree - ja, en av mina favoriter helt klart! Det går i perioder - ingen av oss har jobb som ger oss skäl att vara i downtown. Hur lång tid det tar in till downtown är alltid en fråga om hur mycket trafik det är... som på de flesta ställen i USA - och här mer så eftersom SF ligger på en halvö och du bara har ett få tal broar att välja.

Minten - hej - vad kul med en till USAbloggare! Hi hi - japp Old Navy ligger precis där. Vi brukar alltid ställa bilen i Metronome en kvarter ner. Det var perfekt väder i stan - man vet ju aldrig... Nu får det komma lite delta breeze så det blir svalare. Vår AC går på knäna...