Monday, August 06, 2007

It's over on Friday.

Krispy Kreme is closing it's last store in Sacramento on Friday and are to close down all stores in Northern California. Now, I'm not a huge donut fan. But a hot, fresh Krispy Kreme traditional glazed is something else. A couple of times a year, we used to drive by our closest store (and it's always fun to check out the "factory").

Krispy Kreme hasn't been doing too great in a health climate where "low carb" and "risks of obesity" are key words. Surprise...

Well, the closing means my donut days are over too...

5 comments:

Petchie75 said...

Krispy Kreme får mig att tänka på Sex and the City när Miranda försöker att bli av med sitt "baby fat"... Donuts är goda ibland men oj så onyttiga! Hur går det för Dunkin donuts, de finns väl fortfarande?
Jag tog årets första muffins till frukost idag (istället för havregrynsgröt), tyckte att jag förtjänade det eftersom jag nu är gräsänka till slutet av oktober!

Petchie75 said...

Klickade på länken - de planerar att sälja wholegrain donuts?? Är det inte en "contradiction in terms"?? Kommer ngn verkligen att äta sådana?

Fia said...

Hm....det kanske är svårt för dem att överleva som business med det "nya" häslotänket här i USA. Jag tror vi kanske åker dit två gånger per år och köper en var...det kanske de inte klarar sig med..."tänker"...kanske måste jag åka dit oftare, för även om det bara är två besök per år så är det ju så himla gott!

Anonymous said...

Ojdå... förvånade ändå! Trodde faktiskt inte att de skulle stänga ned!
Hm.
Får väl njuta av dem här i London...

JaCal said...

Petra - tänk, jag har aldrig varit inne på Dunkin Donuts... vet knappt var det finns ett i närheten. Det går nog rätt dåligt för dem också faktiskt... Jag är inte så jätteförtjust i munkar (utom KKs!) - speciellt inte svenska faktiskt. Och jo... whole grain donuts känns liksom... fel...

Fia - ja, det har ju gått uruselt. När de öppnade för ett par år sen här var de ringlande köer i flera dagar. Men nu är det helt ute med donuts. Jo, det känns faktiskt trist att de stänger... vi är där ett par gånger om året - men det går ju månader mellan...

Anonym - japp - njut på - får se hur länge de finns kvar alls...