Sunday, August 19, 2007

Almost home..

I'm in a taxi on my way home. Almost there... It's been a long day. The roads are pretty busy despite that it is Sunday midnight. It feels good to be back in California. Home. Now all I need is 12 hours of sleep or something.

3 comments:

Ing said...

Jag kan inte hjälpa det, så fort jag läser ett inlägg där du litet vagt nämner ditt jobb så ser jag genast framför mig en kvinnlig James Bond som flyger runt världen och levererar viktiga papper, deltar i topphemliga möten, och mottar hemliga meddelanden som sedan självförstörs. Stämmer det på ett ungefär?

JaCal said...

Haha - ja, det stämmer ju precis. I can't tell you more - then I have to kill you! ;-)

Desiree said...

Jobbigt med så långa resor för så kort tid. Men fördelen är väl att kroppen inte hinner ställa om sig innan man ska tillbaka. Hoppas du får sova ordentligt när du nu är framme, det kan du behöva. Jag får hålla med ing jag med i sina intryck.