Tuesday, June 19, 2007

On my way home

It's 23.02 pm. I'm on my way home from a nice evening downtown. I'm taking the boat to the island. It's quiet and the sky is bright.

A real Swedish summer night.

9 comments:

Toini said...

Vilken vacker bild. Såg inte månen först.

Anonymous said...

Fantastiskt! Vad härligt att du fått så många härliga Sverigeminnen att ta med dig den här gången!

Fia said...

Guuuud så vackert. Ok, jag tar tillbaks att jag är avundsjuk på alla som får åka till Sverige och att jag inte gör det i år. Med alla de fina bilder du tagit under din resa så kan du väl stanna kvar där lite till så vi får mer fina bilder. Får jag "låna" denna bild och ha som skrivbordsbakgrund?

Anonymous said...

Det är bara att instämma, otroligt fina bilder. Jag blir så väldigt sugen på att kasta mig på flyget direkt här och nu. Jag tröstar mig med att augustinätterna inte går av för hackor de heller (jag åker i augusti)...

Desiree said...

Visst är det härligt med dessa ljusa kvällar. Jag njuter för fullt. Tycker dock att det är lite kyligt men jag älskar Sverige ändå. Känns verkligen jättekul att vara hemma här i Sverige.

JaCal said...

t&t - tack! Hade inte riktigt tid att jobba med fotograferingen eftersom jag sitter i en båt och kör samtidigt...

TT - jaaa! Otroligt sommar faktiskt! Så nöjd! Utom med första veckan...

Fia - haha - nä, blir lagom med nästa vecka... börja längta fasligt efter Maken. Önskar jag haft tid att fota mer - ska fokusera nu sista veckan. Ja, så klart du får "låna" bilden!

Anne - tack - augusti har sina stora fördelar - framförallt är det nog lite varmare på kvällarna - nu är det faktiskt rätt kallt...

Desiree - ja - så härligt! Men jaaaa... brr... släkten envisas med att sitta ute och äta och jag bylsar på mig och huttrar... ;-)

Anonymous said...

Hej, jag har haft skärgårdsbilden som bakgrund i min dator ett tag nu. Jag tänker visa en skärmdump av mitt skrivbord på en sajt, då kommer bilden att synas. Jag kommer att ange var jag hittade den. Säg till om du inte vill att jag publicerar bilden.

/David A

JaCal said...

David - tack för att du frågar - och vad roligt att du tyckte att bilden var så fin att du har den som skärmbakgrund. Den är tagen från den lilla öppna motorbåten vi har för att ta oss mellan fastlandet och ön, jag lät båten åka "själv" och fick upp kameran. En helt fantastisk sommarnatt. Du får gärna publicera och tack för att du anger källan! God Jul!

Anonymous said...

Ja, den "känns" fantastisk. Här är min desktop om du vill se:
http://ubuntu-se.org/phpBB3/viewtopic.php?f=195&t=25096&st=0&sk=t&sd=a&start=260#p272005
(Du kan ta bort den här kommentaren om du inte vill ha länkar till andra sajter, eller speciellt till sajter som promotar öppen källkod.)

/David A