Thursday, February 22, 2007

My new ugly shoes...

I think they're pretty ugly, actually very ugly. Hideous almost. But then a friend came over wearing hers and forced me to try them (and not just say they were ugly) and - gosh these Crocs are so comfortably!! Amazing!

So I ended up getting a pair. The brown car came today.

I've heard they're a fortune in Sweden, I paid $25 for mine - 175 SEK.

I have huge feet (comes from being a tall Swede perhaps...), size 10, and have a hard time find comfortably shoes. I wish I could wear elegant high heels with dresses, or nice, long boots. But my feet are weirdly constructed, most shoes just won't fit...

Anyway, the Crocs will be my new "around the house" shoes and "going to the lake or beach" shoes.

It's like walking barefeet.

But they're still ugly.

10 comments:

Annika said...

Foppa dojjor!!!!!! Skrev om dem på min blogg tidigt i somras. JA, dem är asfula!! men sköna, har jag förstått. Riktigt sköna tom.
Finns på Hallmark att köpa i parti och minut. Karolina har ett par ill-gröna. Ska nog köpa hem ett gäng till Sverige i sommar, tror dem kostar upp mot 6cd00 sek i sve!

JaCal said...

Ja! Jag tyckte de såg riktigt obekväma ut (förutom att de är så fula!!) men de är otroligt sköna! Faktiskt! Ja - det är ju en superbra idé på grej att ta till Sverige! Packa ner lite olika storlekar - lite skillnad på 175 och 600...

Anonymous said...

Visst är de fula, det är mina Birkenstock också, men jag lever i dem! jag kommer att köpa ett par Crocks när jag slitit ut mina Birkenstock. Mina gamla höll i 8 år...får nog kanske köpa ett par Crock innan mina B. tar slut....

Anonymous said...

Oops, det blev visst anonymt, men du vet ju att det är Fia som är här och busar...

Toini said...

Köpte ett par när jag flyttade hit. Köpte med mej ett par när jag var hem till Sverige i julas till min mamma. Sköna att gå i MEN fula som sjutton.

JaCal said...

Annika - måste genast söka i din blogg och titta vad du skrev...

Fia - klart jag vet att det är du! ;-) Slängde precis ett par gamla B. som jag köpte 1992 - lång livslängd!

t&t - ja, tänk att något så fullt kan vara så skönt... ;-)

Fröken said...

Jag vill ha ett par chockrosa *flinar* De är så fula att det blir snygga. Enda minuset är priset, tyfiskt att man inte bor i usa där de är billigare!

Anonymous said...

De verkar sköna, men än har jag inte vågat köpa ett par. Fulhetsfaktorn avskräcker.

Monica said...

Men hörrni, har ni inte sett dem tillräckligt så att de slutat vara fula??? :) Konstigt fenomen det där med mode tycker jag. I början ser man något nytt och tycker ibland det är fult/ovanligt/något-jag-aldrig-sätter-på-mig, men så bearbetas man sakta men säkert och ibland så kan något helt enkelt bli rätt ok...så tycker jag om dessa crocs, så många har dem så att de har slutat vara fula i min värld!! (japp, så lättpåverkad är jag)

JaCal said...

Anja - välkommen hit - de är som sagt väääldig sköna och helt sjukt vad de är dyra i Sverige.

Matilda - jo, den avskräckte mig länge - tills jag provat - då föll jag.

Monica - nä. Men ge mig ett par år till så. Boot cut jeans tog det mig typ 5 år att ha på mig. Late adopter... ;-)